Är Demichelis sanna värde två minusmål?

Jag är exalterad. Inte nog med den tidiga seriefinalen i kväll mellan Arsenal och Man City. Även andra resultat är positiva – som att Man United fick stryk hemma och att Mou kan få revansch och bli Man Unitedtränare redan före nyår. Det vore fantastiskt! Och grymt spännande ifall man inte valde någon som den 69-årige Guus Hiddink som tillförordnad. Får Van Gaal gå och Man United väljer den fega vägen Chelsea gått så har Svennis bra chanser att göra comeback i EPL.

Men först kvällens match och jag hoppas innerligt att båda lagen släpper på handbromsen så här dagarna före julafton. Kan bli kul och målrikt. Ifall Demichelis startar för City tror jag Arsenal vinner 4-2! Annars 2-2.  Argentinaren skulle jag värdera till just detta: två minusmål!

Just spekulerar gör The Guardian när de sätter honom på bänken. Otamendi och Mangala är inte heller de några världsbackar.  Hade Arsenal kunnat spela med Sanchez och Welbeck hade det blivit åka av. Samtidigt ser, backlinjen undantagen, Man City bättre ut på pappret.

Annonser

About this entry