Helgens EPL-höjdpunkter

 

  1. Southamptons Mané springer med bollen om och förbi Andre Herrera på 40 meter, i yttervarv. Otroligt! Lika teoretiskt ologisk som kampen mellan kaninen och sköldpaddan.

 

  1. OK, Allis mål var snyggt, framförallt passningarna som föregick det.

 

  1. Coleman ser med matchens sista spark till att Swansea tar sin andra trea borta för säsongen. Sparken är en vänster volley, från cirka 2.5 meter. Ohotad, och en boll vars bana han kunnat följa hela tiden. Övertonspelarens boll är inte ens nära ribban… …Årets miss i EPL?

 

  1. Diego Costa borde aldrig få några frisparkar över huvud taget. Borde konsekvent visas ut vid inmarschen.
  2. Courtois är ibland riktigt dålig – som nu mot Arsenal. Han är den av världens 6-7 bästa målvakter som  har den absolut lägsta lägstanivån.

 

  1. Att inte byta ut Theo Walcott kostade Arsenal en poäng. Han har aldrig gjort något annat än att springa offside? Tre gånger sprang han som vänsterytter och hade kunnat taijma sin löpning mot backlinjen men misslyckades. Grovt dessutom . Varje gång.

 

  1. Flamini. Med Giroud utbytt hade Arsenal ingen boxspelare alls. Så Flamini fick de tre kvitteringschanserna. Sparkade i luften och försökte ett konststycke han inte har teknik för. Det tredje? Sparkade i luften även då.
Annonser

About this entry