Hur dåliga är Cavs?

Vaknar tidigt och bestämmer mig för att se ifall dessa Cavs verkligen är så bra som Tomas och en del av pressen,  påstår. Fast eftermiddagsmatchen är redan slut när jag tumlat ur sängen. Läser om hur Kevin Love skjuter 1-9, hur LeBron floppar på ett för sporten genant sätt och hur Raptors reservcenter ( eftersom deras ordinarie center är borta för säsongen) tar 26 returer och ensam dominerar korgarna. Cavs leder 2-1, nästa match återigen i Toronto där de skadeskjutna Raptors alltså kan kvittera de möten som titelaspiranterna redan verkade ha vunnit – ifall man nu får tro vad som skrivs.

 

Vad jag faktiskt kan se är att Cavs  sköt 14-41 vilket är en förfärlig massa treor. JR Smith och Frye sätter 9-19 medan de tre ”stora” spelarna i Cavs skjuter 3-16 från ”Downtown”. De förra matcherna som de vann stort, sköt Cavs 7-20, respektive 7-21 i. Är det så att Cavs är ett lag som i slutspel tvingas förlita sig på trepoängskytte när Le Bron inte dominerar och även när deras specialister lyckas ( JR och Frye) så förlorar de stort?  Att Le Bron inte kan lyfta sina båda lagkamrater Irving och Love, som sköt 4-27 sammanlagt?

 

Själv vet jag inte, har inte sett NBA på länge men ska verkligen försöka se den tredje och oerhört spännande matchen mellan Thunder och Warriors. Börjar 20:30 svensk tid.

Annonser

About this entry