Two love

Diskussionen om Kevin Loves säsong och hans bidrag till Cavs titeljakt är inte över. I natt förlorade LeBrons lag andra raka mot obetydliga, skadedrabbade Raptors. Det är nu 2-2 i möten.

 

Love följde upp sina 1-9 med 4-14 och sju returer, 3 ass. Vad som är anmärkningsvärt är att Love nu när han borde ha mer speltid har mindre speltid och skjuter sämre. Visst sköt han bra i de två matcher Cavs vann enkelt men det är lättare att se bra ut mot ett lag som redan gett upp. På bortaplan har Cavs pressats och Love har skjutit 5-23 i Toronto.

 

Varför jag är så fokuserad på Love är för att jag tror att han behöver spela mycket bättre än han gör nu ifall Cavs ska ha en chans i en final, i en eventuell final. Ny match i Cleveland natten till torsdag!

Redan i natt tror jag att Oklahoma kan avgöra det andra semifinalmötet. De leder 2-1 och har hemmaplan. Den som måste steppa upp statsmässigt och steppa ned sparkmässigt är Draymond Green – han som fick böta 25 000 dollar för att ha sparkat en Steven Adams där solen aldrig skiner. NBA uppgraderade också foulen från en ”Flagrant 1 till Flagnat 2 men stängde inte av honom vilket hade varit naturligt i fall det nu inte gällt så mycket. NBA ville markera men inte avgöra mötet OKC-GSW!

 

Annonser

About this entry