3-0 och 0 utvisningar var i underkant

Missade första 30 på grund av fotbollsträning och fick se Örebro dominera sista kvarten. Martin Broberg imponerade med sina precisa inlägg och hade Jens Fjellström varit inskolad hade han definitivt sett till av Berget låg mycket närmare den utmärkta inläggsfoten.

 

Så två snabba mål och Kjartanssons  förmåga att vara på rätt ställe imponerar. Jag är mindre imponerad av de många fantastiska chanser han fick i andra och som Oscar Jansson kunde klistra. Jag är inte heller imponerad av att han alltid går på egna avslut – även utanför straffområdet. Hur många mål har han gjort i karriären från en position utanför boxen?

 

Varför fick inte  den nye anfallaren  Jeremeieff och Svanberg mer speltid? Han är vältränad, behöver skolas in och få mycket matchtid samtidigt som MFF leder 3-0. 84.e minuten var under de förutsättningarna närmast ett hån. För att inte prata om 93.e och Svanberg.

 

Robert Åhman-Persson: hur trevlig han är privat så borde han ju åkt ut här. Kändes som om han sökte en utvisning men Strömbergsson gör alla besvikna.

 

Det kunde blivit 7-0 och det kunde också blivit 3-2 – plus två, tre utvisningar. Det var på många sätt en anarkistisk måndagskväll på Berhn Arena

 

Annonser

About this entry