The Theatre of Dreams

Tränade med mitt nya divisions 6 lag. Det var väldigt annorlunda – på alla sätt. Det enda som är lika är avståndet från Malmö; Simrishamn ligger exakt lika långt bort som Båstad men motorvägen norrut är bättre än den österut.

I Båstad var vi alltid minst 15-16 stycken, här elva. Där körde vi många olika avslutsövningar och här var inte ett enda sådant moment. Där var vi minst två målvakter här var det jag och tränaren i billiga röda målvaktshandskar.

Här var alla, nästan, mycket tatuerade och höll på Manchester United. Några visade dessutom öppet MFF-sympatier (guldhooden 2014) medan man I Båstad varken höll på HBK eller HIF. Fast lite mer på HIF ändå. MFF fanns inte.

Samtidigt var det första träningen efter semestern, det blir nog fler på onsdag. Det viktigaste. Bra stämning, hyfsad attityd och stark gemenskap, drygt hälften av alla som tränade var ute och rökte och drack gratis läsk direkt efter träningen. I Båstad var det ingen läsk men inte heller några rökare.

Annars samma snack om kvinnor, förhoppningen om att få knulla och musik. Lite mer dansbandsstuk på det här omklädningsrummet dock och ingen musik – trots (eller tack vare) alla tatueringarna.

Jo, en annan sak har planerna gemensamt, det är bra tjockt gräs – en av anledningarna till att jag valde Impevallen och Gröstrops IF för att realiserar mina drömmar. Mer om det i nästa text!


About this entry