Mourinhos förlust

Trovärdigheten i kommentarerna som Mourinho fällde höll samma nivå som Bosse Peterssons.  Efter matchen sa Mou att hans lag var väldigt bra i 90 minuter. Efter matchen påstod Bosse att Man United var usla hela andra halvlek.

Alltså. United skulle vunnit lätt för att de hade många bra offensiva spelare och skapade många bra chanser. Framförallt i början av andra halvlek. Everton var usla i 70 minuter och sedan inte enbart bjöds de in utan snarare leddes in i matchen av hjälpfulla, motståndare. De fick hjälp av Mourinho och hans usla byten.

Everton saknade både kunnande, fart och självförtroende. Sista 20 drabbades United av samma sak och det blev liksom bara värre ju längre tiden gick. Misstagen staplades på varandra och de spelare som kom inte tillförde bara negativa saker.  Dessutom verkade Fellani helt ur form. Straffen var klumpig  liksom flera andra ageranden, passningar och mottag. Han vågade inte gå n i dueller, han var feg och osäker – hur kunde Mourinho sätta in en spelare så helt utan form och självförtroende?  Han hade ju behövt sätta in Carrick i det läget, inte låta en långsam, uttröttad gammal innermittfältare löpa medan bollarna flög högt över honom.

Det var en väldigt billig straff men å andra sidan skulle Rojo ut. Går inte att ha en så pass omdömeslös mittback. Tror domaren valde bort rött för att båda spelarna slängde sig in i närkampen. Hade hemmaspelaren stått upp hade det röda varit garanterat. Men visst ska man ut när man går in med båda sulorna.

Ps Kan inte tänka mig att det var en korsbandsskada, som Viasat-Studion trodde. Det var ett genomtramp, gör ont i början, går över men känns inte bra i knäet. Evertonspalren är borta fram till jul, i värsta fall. Tror jag.

Pss Zlatan har väldigt längsta ben och världens bästa balans.

Annonser

About this entry