Swansea, fuskarna nu med ännu fler svenskar

Jag har alltid känt för Swansea, tills idag, tills Martin Olssons debut. Jag har t o  m sett filmen om klubbens kris för 15 år sedan och det var kul att de fick tre poäng, mot deras endaste, riktiga  arvfiende. Ännu roligare att de puttade ner Big Sams Crystal Palace på nedflyttningsplats. Har har heller inget problem med att de vann på Anfield, 1-2 målet borde blivit avblåst för ruff på Olsson så det var ett rättvist resultat.

 

Vad som gör att mina sympatier för Swansea försvunnit är fuskandet. Olsson lyckades på ett gult på den baltiske mittbacken vilket inte var en filmning men han spelade på att få mittbacken varnad för obstruktion. Sedan försöker Llorente få den stackas letten utvisad genom att springa in i honom från en meters håll – borde varit gult på basken.  Sedan fick de två varningar för att försöka filma till sig frispark och straff och borde haft ett par till. Dessutom blev plötsligt, på övertid, Fulton ”skadad” och kunde inte röra sig förrän domaren tvingade honom ut över kortlinjen, två meter bort. Då hade det gått drygt en minut och han var plötsligt helt oskadad.

 

Alla lag försöker fuska men jag har aldrig sett ett brittisk lag fuska så mycket och så dåligt.

Ps Liverpools kvittering var grymt snyggt. Men det berodde på många dåliga försvarsinsatser, inte minst på Martin Olssons.

 

 

 

 

Annonser

About this entry