Även Djurgården måste spela andra halvlek

Jag har tippat DIF trea för att de har forward och Hammarby cirka tia för att de inte har forwards – de har Romulo. Så dominerar Djurgården lika stort mot Hammarby som MFF gjorde mot J Södra i första halvlek och kommer ut som om de ledde på sin överläget på att de var så mycket bättre när resultatet fortfarande bara var, orättvisa, 1-0.

 

Det andra, sämre, laget kommer ut med ny moral, jobbar hårt och Djurgården är kvar i omklädningsrummet. I ETT DERBY!

 

Liksom i går dröjer det 7-8 minuter innan kvitteringen kommer men sedan skiljer sig matcherna åt. MFF är tillräckligt bra för att åter ta tag i matchen medan Djurgården är en massa namn men inget lag. Det blir inte bättre av att tränaren byter ut sin målskytt och plockar in två boxspelare som aldrig kom in i boxen och var helt värdelösa utanför denna ”box”. Faktiskt rätt chockad över att man har chansen att derbybesegra Bajen för första gången sedan 2007 och så sätter man bara ut skorna i andra halvlek. Stort minus till den tränare som inte lyckas hålla spelarna fokuserade och faktiskt gav bort segern.

Romulo gjorde två väldigt bra mål. Vägrar dock tro att det var annat än overklig tur. Han skulle dessutom åkt ut för den medvetna armbågen i Magnus Erikssons nacke. Borde bli fyra matchers avstängning.

Annonser

About this entry